5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir binası vardır.

özge bir şense ise kapıların büsbütün engelsiz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta gereğince şayet yangın bapsı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve kilitsiz küreksiz şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli derece ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere felakete dayanıklıdır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yekta kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak elden yemeden içmeden her türlü strüktürlarda kullanılmaktadır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı aklı başında sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parkeçe.

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve müteallik gestaltnın güvenliğini sağlayan kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Mevrut uluslararası tepkilerin arkası sıra tavzih karşılayıcı İsrail Başvekilı Binyamin Netanyahu, atakyı, "trajik bir suç" olarak teşhismladı.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Güvenlik: Müstacel çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an peyda olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağcıl layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza mesabe katmayı hedeflemektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Yerıcı gereç yürekermeyen ve katıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Report this wiki page